اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 51
بازدید ماه : 4445
بازدید کل : 815053
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید
 همشهری آنلاین:
مطالعات جدید حاکیست مصرف روزانه یک عدد سیب و یک لیوان چای سبز ضرورت مراجعه به پزشک را به حداقل می‌رساند.

به گزارش ايسنا،‌ متخصصان موسسه تحقیقات موادغذایی در آمریکا به این موضوع پی بردند که برخی مواد خوراکی به طور طبیعی سلامت بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی و سرطان حفظ می‌کنند.

مطالعات انجام شده در مورد رژیم‌های غذایی مناسب حاکی از آن است که خوردن حجم قابل توجهی میوه و سبزی برای حفظ سلامت بدن ضروری است که دلیل آن، فوائد ناشی از ترکیب‌های پلی‌فنولی است.

دکتر «پاول کرون» متخصص ارشد این مطالعه گفت: زمانی که سیب و چای سبز همزمان با هم مصرف شوند مقدار ویژه‌ای از ترکیب پلی‌فنول در بدن تولید می‌کنند که در نتیجه به توقف فعالیت مولکول‌های هشداردهنده به نام VEGF منجر می‌شود.

VEGF در بدن موجب می‌شود رگ‌های خونی در فرآیندی شکل بگیرند که به رگ‌زایی معروف است و زمینه بروز سرطان را ایجاد می‌کند. فرآیند رگ‌زایی همچنین در فراهم آوردن شرایط تولید پلاک‌های تصلب شرایین که سرانجام به سکته قلبی و مغزی می‌انجامد، نقش دارد.

در این مطالعه متخصصان از رگ‌های خونی برای بررسی این تاثیر استفاده کرده و دریافتند حتی زمانی که دوز کمی از پلی‌فنول موجود در سیب و چای سبز استفاده شود به طور کامل از فعال شدن VEGF جلوگیری می‌کند. این اولین مطالعه‌ای است که توانسته با استفاده از خوراکی‌های حاوی پلی‌فنول فعالیت VEGF را متوقف کند.

به گزارش مدیکال دیلی، در مطالعات گذشته نشان داده شده بود پلی‌فنول موجود در چای سبز از این توانایی برخوردار است تا سلول‌های سرطانی را از بین ببرد و از رشد آن‌ها جلوگیری کند چرا که پلی‌فنول‌ها از آنتی اکسیدان‌های طبیعی به حساب می‌آیند.

زمانی که سن فرد افزایش می‌یابد یا سلول‌هایش مورد حمله سلول سرطانی قرار می‌گیرد یک الکترون از دست می‌رود. آنتی اکسیدان‌ها این الکترون از دست رفته را در اختیار سلول‌ها قرار می‌دهند تا بتوانند به وضعیت سلامت گذشته خود بازگردند و فرصت مقابله با سرطان را بدست آورند.

 

 


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : چهار شنبه 26 فروردين 1394برچسب: سیب را با چای سبز، همزمان میل کنید, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» چای سبز را با معده خالی ننوشید

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه، گفت: چای سبز فواید زیادی از جمله پیشگیری از حمله قلبی و خاصیت ضد چربی دارد. تقویت حافظه و درمان افسردگی بسیار مفید است.

وی افزود: نوشیدن چای سبز برای لاغری یک اشتباه  است که افراد آن را انجام می‌دهند. چای سبز فقط در حد 30 یا 40 گرم لاغر می‌کند که عدد قابل ملاحظه‌ای نیست.

وی در ادامه افزود: افرادی که از چای سبز استفاده می‌کنند ممکن است که موقتاً مانع اشتها شود اما با معده خالی برای افراد مضر است.

وی توصیه کرد: چای سبز یک نوشیدنی مفید است که باعث پایین آوردن چربی خون می‌شود.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 7 بهمن 1393برچسب:چای سبز را با معده خالی ننوشید, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» تولید نانوحامل ضدسرطان از چای سبز

محققان با استفاده از ماده فعال در چای سبز، نانوحاملی برای مبارزه با سرطان تولید کردند که نتیجه آزمایش‌های اولیه این نانوحامل روی حیوانات رضایت‌بخش بوده است.

به گزارش زیست آنلاین از ایسنا، چای سبز از دیر باز به عنوان نوشیدنی حاوی آنتی اکسیدان، ضدسرطان، ضدپیری و ضدمیکروب شناخته شده است. یک تیم تحقیقاتی از مؤسسه آاستار با استفاده از ترکیبات این چای، موفق به تولید نانوحاملی شدند که قادر به از بین بردن سلول‌های سرطانی است.


یکی از اصلی‌ترین اجزای چای سبز، «اپیگالوکاتچین گالات» (EGCG) است که یک ماده آنتی‌اکسیدان با خواص درمانی برای مبارزه با سرطان است. محققان با استفاده از این ماده، موفق به ساخت نانوحاملی شدند که قادر به رهاسازی دارو و از بین بردن سلول‌های سرطانی است.

جکی یینگ از مدیران موسسه آاستار می‌گوید: یکی از مهمترین چالش‌ها در شیمی‌درمانی، اطمینان یافتن از رهایش دارو در تومور است. اگر دارو در فضای خارج تومور رهاسازی شود، به سلول‌های سالم آسیب جدی وارد می‌کند. معمولاً برای رفع این مشکل از نانوحامل استفاده می‌شود.

یکی از مهمترین پارامترها در طراحی نانوحامل، نسبت دارو به حامل است به طوری که نانوحامل‌ها در حمل دارو از محدودیت‌هایی حجمی برخوردارند.

محققان این پروژه از EGCG برای ساخت نانوحامل استفاده کردند که قادر به کپسوله کردن دارو و پروتئین‌هایی نظیر هرسپتین است؛ هرسپتین پروتئینی است که برای درمان سرطان پستان استفاده می‌شود.

این گروه تحقیقاتی برای ساخت این نانوحامل از ترکیب EGCG و پلی اتیلن‌گلیکول استفاده کردند تا پوسته‌ای برای محافظت از دارو ایجاد شود؛ پلی‌اتیلن گلیکول ماده‌ای است که برای ساخت غلاف‌ برای محافظت از دارو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نانومایسل ساخته شده در این پروژه کمتر از 100 نانومتر بوده و اولیگومر EGCG در هسته و PEG- EGCG به عنوان پوسته در آن قرار دارد.

این گروه تحقیقاتی برای ارزیابی این دارو، آزمون‌هایی روی حیوانات انجام دادند. نتایج این پژوهش نشان داد که نانومایسل حاوی هرسپتین رشد تومورها را نسبت به زمانی که از هرسپتین تنها استفاده می‌شود، افزایش می‌دهد.

با استفاده از این سیستم دارویی، مقدار داروی وارد شده به سلول سرطانی دو برابر افزایش می‌یابد و همچنین مقدار تجمع دارو در کلیه و کبد 70 درصد و در ریه 40 درصد کاهش می‌یابد.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 29 آذر 1393برچسب:تولید نانوحامل ضدسرطان از چای سبز, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» کاهش سرطان های گوارشی با این نوشیدنی

کاهش سرطان های گوارشی با این نوشیدنی

 چای سبز حاوی ترکیبات شیمیایی طبیعی موسوم به پلی فنل ها از جمله کاتچین می باشد.

 به گزارش خبرگزاری طبنا؛ تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان امریکا نشان می دهند در زنانی که چای سبز می نوشند، خطر ابتلا به برخی سرطان های دستگاه گوارش به ویژه سرطان مری، معده و کولورکتوم (بخش انتهایی روده بزرگ) کمتر است. نتایج این مطالعه در نشریه امریکایی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.


برای انجام این تحقیق در حدود 75000 زن چینی میانسال و سالمند انتخاب شدند. در ابتدای مطالعه مصرف چای، نوع چای مصرفی و میزان آن در این گروه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مصرف منظم و مداوم چای سبز (حداقل 3 بار در هفته، به مدت بیش از 6 ماه) با 17 درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان های گوارشی همراه است. با مصرف مقادیر بالاتر چای سبز، درصد کاهش خطر این نوع سرطان ها باز هم بیشتر بود. به خصوص در کسانی که 2 تا 3 فنجان چای سبز در روز (حداقل 150 گرم چای در ماه) می نوشیدند، خطر سرطان های گوارشی 21 درصد کمتر گزارش شد و در زنانی که به مدت 20 سال به طور مداوم از چای سبز استفاده کرده بودند، خطر این نوع سرطان ها 27 درصد کمتر از سایرین بود.

چای سبز حاوی ترکیبات شیمیایی طبیعی موسوم به پلی فنل ها از جمله کاتچین می باشد. کاتچین ها خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و با مهار آسیب DNA و توقف رشد تومور، از سرطان پیشگیری می کنند.

منبع: سیمرغ

 

 

 


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 18 آذر 1393برچسب:کاهش سرطان های گوارشی با این نوشیدنی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» خواص ضدپیری و ضدسرطانی «چای سبز»
متخصصان خواص بسیاری از جمله خواص آنتی اکسیدانی ثابت، ضدپیری و ضدسرطانی را برای چای سبز نقل کرده‌اند.

به گزارش ايسنا، متخصصان سنگاپوری خواص ضد سرطانی این نوع چای را مورد بررسی قرار داده‌اند و در حال تولید کپسول نانو از این داروی ضدسرطانی هستند.

همچنین از این محصول به عنوان یک حامل نانو در تولید داروی ضدسرطان استفاده می‌کنند.

مطالعات دیگر نیز نشان می‌دهد کاهش رشد تومور با استفاده از این دارو بسیار موثرتر از استفاده از دیگر داروهاست.

EGCG، آنتی اکسیدان ضدسرطانی در چای سبز است که در درمان سرطان و اختلالات دیگر بسیار موثر است.

یکی از مشکلات اصلی شیمی درمانی این است که سلول‌های سالم در بافت‌ها و اندام‌های اطراف را از بین می‌برد، اما این دارو تنها بافت سرطانی را مورد حمله قرار می‌دهد. استفاده از این خاصیت در درمان سرطان پستان نتایج امیدوار کننده‌ای داشته و عوارضی نداشته است.

این مطالعه در nature nanotechnology منتشر شده است.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : دو شنبه 28 مهر 1393برچسب:خواص ضدپیری و ضدسرطانی «چای سبز», | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» معجزه دم‌نوش‌ها

بسیاری افراد، چای سبز را قلب سلامت می‌دانند، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد این جایگاه به تنهایی از آن چای سبز نیست و دم‌نوش‌های دیگری نیز هستند که در سرزمین سلامت پادشاهی می‌کنند.

در ادامه خواص مهمی از دم‌نوش‌هایی نام آشنا را به روایت مجله پریونشن خواهید خواند. در یک آزمایش کوچک کلینیکی، محققان ایرانی دریافتند شرکت‌کنندگانی که به مدت چهار هفته و پس از هر وعده غذایی جوشانده ختمی مصرف می‌کنند فشار خونشان ۴۴ درصد کاهش یافته بود. این عدد ۴ درصد بیشتر از افرادی است که به جای جوشانده ختمی، چای سبز مصرف کرده بودند.

دکتر کوین اسپلمن، متخصص گیاهان طبی و محقق موسسه ملی سلامت آمریکا می‌گوید: «در پژوهش‌های اولیه درباره چای ختمی تاثیرات مهمی بر فشار خون در کنار تغییرات مثبتی بر کلسترول و تری گلیسیرید خون مشاهده شده بود. این عوامل زمینه خطر را برای ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی فراهم می‌آورند. اکنون با گذشت زمان به نظر می‌رسد جوشانده ختمی بسیار مفید و موثر است.» هر چند بسیاری بر این باورند که جوشانده ختمی گوهر پنهان سلامت است، اما از سایر دم‌نوش‌ها نباید غافل بود.

در پی نتایج برخی پژوهش‌های جدید، گل همیشه بهار و بابونه نیز از سایه چای سبز بیرون آمده‌اند.

دانشمندان صربستانی بتازگی به ارزش شیمیایی ضد سرطان جوشانده‌های گل همیشه بهار و بابونه پی‌برده‌اند؛ هر دوی این دم‌نوش‌ها به سلول‌های بدخیم حمله می‌کنند، اما چای گل همیشه بهار تاثیر بیشتری از خود نشان داده است.

طبق نتایج این پژوهش که در مجله پژوهش‌های گیاه درمانی (Phytotherapy Research) منتشر شده است، این چای سلول‌های نامطلوب را از بین می‌برد، سلول‌هایی را که در شکل گیری سرطان پوست (ملانوما)، سرطان دهانه رحم و لوسمی مزمن (نوعی سرطان خون) نقش دارند، بلکه جلوی از بین رفتن سلول‌های خونی سالم را نیز می‌گیرد.

هر دو نوع دم‌نوش مقادیر بسیار زیادی از ترکیبات فنولیک دارند که به باور کارشناسان به دلیل ماهیت ضد عفونت‌شان خاصیت آنتی‌اکسیدانی، ضد التهاب و ضد سرطانی از خود بروز می‌دهند. با این حال درست است که این دو دم‌نوش در ظروف آزمایشگاهی از پس سلول‌های سرطانی برآمدند، اما واردشدن افشره آنها به عنوان دارو به جریان خون می‌تواند سمی و خطرناک باشد. به همین دلیل فعلا تنها راه مصرف این داروهای گیاهی شیوه سنتی دم‌کردن و نوشیدن آنهاست.

اسپلمن می‌گوید شما باید کارتان این باشد که فنجان خود را با این دو نوع دم‌نوش پر کنید. بابونه دم‌کرده می‌تواند درد معده را تسکین دهد. «اگر شما به هر نوع اختلال و گرفتاری معده مبتلا باشید، این دم‌نوش آرامش را به شما باز می‌گرداند.»

 

به نقل از مجله سیب



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 27 مهر 1392برچسب:معجزه دم‌نوش‌ها, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» روزانه چند لیوان چای سبز بخوریم؟

روزانه چند لیوان چای سبز بخوریم؟

 

چای سبز تنها می‌تواند به مقدار بسیار جزئی متابولیسم بدن را افزایش دهد. به دلیل همین ویژگی، بسیاری از افراد حدود 4 تا 5 لیوان در روز چای سبز می‌نوشند. درحالی‌که حتی در این شرایط هم افزایش متابولیسم آنقدری نیست که بتواند پاسخگوی دریافت مقدار کالری اضافی مصرفی ما باشد. اما این همه ماجرا نیست. معمولا مصرف چای، چه چای سبز و چه چای سیاه بیشتر از 2 تا 3 لیوان در روز از نظر تغذیه‌‌ای نه تنها مفید نیست، بلکه برای سلامت مضر هم هست. مصرف زیاد نوشیدنی‌هایی مثل چای به‌شدت مضر است و باعث می‌شود آب و الکترولیت‌ها از بدن دفع شوند. بنابراین مصرف زیاد این نوشیدنی‌ها می‌تواند منجر به اختلال آب و الکترولیت در بدن شود. از سوی دیگر ترکیبات آلکانوئیدی موجود در چای می‌تواند در اثر مصرف زیاد مشکلات تحریک‌پذیری و حساسیت‌های ویژه عصبی را هم در پی داشته باشد. این در حالی است که مصرف متعادل آن یعنی 2 تا 3 لیوان در روز می‌تواند در بدن آرامش ایجاد کند.

• البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید می‌تواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید‌.

 

 

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 18 مهر 1392برچسب:روزانه چند لیوان چای سبز بخوریم؟, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» همه چیز در باره چای سبز

چای، پس از آب، دومین نوشیدنی پرطرفدار و پرمصرف در کشور ما و برخی دیگر از کشورهای دنیاست. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که زیاد چای می نوشند، لازم نیست نگران مضرات این عادت تان باشید چون بررسی ها نشان داده است نوشیدن چای به ویژه چای سبز فواید زیادی برای سلامت دارد.

این روزها در اخبار سلامت، بیشتر از هر نوشیدنی و غذای دیگری درباره فواید چای سبز صحبت می شود.

 

چای از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود و در سه نوع اصلی سبز، اولانگ و سیاه در بازار وجود دارد اما چای سبز به خاطر خواص درمانی اش در جهان شناخته شده تر است. چای سبز حداقل ۴ هزار سال است که در چین به عنوان یک گیاه دارویی شناخته شده است. چینی ها از قدیم با خواص درمانی چای سبز آشنا بودند و از چای سبز به عنوان دارو در درمان ناراحتی های مختلف مانند خونریزی، ناراحتی های گوارشی، سردرد و افسردگی استفاده می کردند اما استفاده از چای سبز فقط به چینی ها و شرقی ها که عادت به نوشیدن چای دارند محدود نشد و کم کم به خاطر خواص درمانی اش در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفت.چای سبز علاوه بر اینکه می‌تواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین می‌تواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.

چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست می‌آیند و تفاوت آنها در طرز تهیه‌شان است.

 

خواص چای سبز:

.در ادامه مطلب بخوانید....


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 18 مهر 1392برچسب:همه چیز در باره چای سبز, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟